چرا بهتر است نان را قبل از مصرف منجمد کنیم؟

چرا بهتر است نان را قبل از مصرف منجمد کنیم؟
◽️هنگامی که نان منجمد میشود طی فرایندی، نشاسته آن به نوعی نشاسته تبدیل می‌شود که به آن نشاسته مقاوم می‌گویند. نشاسته مقاوم، برخلاف نشاسته معمولی، در روده کوچک به طور کامل هضم نمی‌شود و به همین دلیل، تأثیر کمتری بر افزایش قند خون دارد.
◽️همچنین مطالعات نشان داده‌اند که منجمد کردن و سپس یخ‌زدایی نان سفید، می‌تواند شاخص گلیسمی (GI) آن را به طور قابل توجهی کاهش دهد. شاخص گلیسمی، معیاری است که نشان می‌دهد یک ماده غذایی با چه سرعتی قند خون را افزایش می‌دهد. بنابراین، نان منجمد شده، تأثیر کمتری بر افزایش قند خون نسبت به نان تازه دارد.

مطالعه بیشتر