تاثیر جویدن بر بهبود حافظه

تاثیر جویدن بر بهبود حافظه
◽️تحقیقات جدید نشان می‌دهد جویدن مواد غذایی با سفتی متوسط ممکن است فراتر از خرد کردن غذا عمل کند و بتواند با افزایش سطح یک آنتی‌اکسیدان طبیعی، قدرت مغز را تقویت کند و در نتیجه حافظه را بهبود بخشد.
◽️جویدن مواد مختلف بر مغز تاثیر می‌گذارد و نشان داده است که جویدن چوب، در مقایسه با جویدن آدامس، به میزان قابل‌توجهی باعث افزایش سطح آنتی‌اکسیدانی به نام گلوتاتیون در مغز می‌شود.

مطالعه بیشتر