تأثیر یک پیاله آجیل بر قند خون!

تأثیر یک پیاله آجیل بر قند خون!
تأثیر یک پیاله آجیل بر قند خون!
◽️آجیل ها می توانند تأثیر مثبتی بر قند خون داشته باشند و به تنظیم آن کمک کنند. فیبر، پروتئین، چربی های سالم و منیزیم موجود در آجیل ها باعث می شوند که این مواد غذایی مفید به بهبود حساسیت بدن به انسولین کاهش التهاب و جلوگیری از افزایش سریع قند خون کمک کنند.
◽️البته مصرف آجیل باید در حد متعادل باشد زیرا افزایش مصرف آنها میتواند منجر به افزایش کالری و در نتیجه افزایش وزن شود که خود به نوسانات قند خون منجر خواهد شد.

مطالعه بیشتر